Specialister på rekrytering i Stockholm

Rekrytera dina nya kollegor från oss – alltid med vår starka rekryteringsgaranti

Vi hjälper dig med kvalificerad rekrytering inom hela tjänstemannaområdet

Att hitta medarbetare med rätt kompetens, erfarenhet och personlighet är ett tidskrävande arbete och risken att det blir fel är också stor. Spar värdefull tid och låt oss på Andara Rekrytering hjälpa er med den spännande processen att hitta rätt person. Vår process innefattar allt från kravspecifikation, kandidatsökning, intervjuer, tester, referenstagning, och presentation fram till anställning - i nära dialog med både kunder och kandidater. Vi har många lyckade rekryteringar bakom oss så du kan tryggt lämna över ansvaret till oss att hitta dina nya medarbetare!

Rekrytering bygger på erfarenhet, metodik, kunskap och en förmåga att sätta sig in i den miljö där den blivande anställde skall arbeta och vi ser till att alla sökande kandidater får en bra upplevelse av kundföretaget och av hela rekryteringsprocessen.

Om du rekryterar själv men behöver en ”second opinion” så stöttar vi på Andara Rekrytering dig med bakgrundkontroll, utbildning i intervjuteknik, tester och kvalificerade personbedömningar.

Fyll i vår offertförfrågan så kontaktar vi dig så snabbt vi kan. Eller ring oss på 08 - 24 90 80 så berättar vi mer om Andara Rekrytering.

Andaras rekryteringsprocess

Processbeskrivning

Uppstartsmöte

Andaras rekryteringsprocess börjar alltid med att vi tillsammans med kund identifierar vilka kompetenser och personliga egenskaper som är viktiga för tjänsten. Kompetenser, formella kvalifikationer och erfarenheter utgör sedan den kravprofil som löper som en röd tråd genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval & Intervju

Andara läser och granskar alla ansökningar. En personlig intervju genomförs alltid av någon av Andaras erfarna rekryteringsspecialister. Under intervjun ställs frågor med utgångspunkt i kravprofilen. Syftet med intervjun är att lära känna och utvärdera kandidatens kunskaper och potential. Förutom en detaljerad beskrivning av arbetsplatsen, arbetsuppgifter, och ansvarsområden fokuseras intervjun på kandidaten och de kompetenser och erfarenheter som krävs i jobbet.

Andara håller tät kontakt med kunden och stämmer av eventuella frågor som kommer upp under intervjuerna.

Presentation av slutkandidater

Baserat på kravprofilen och de genomförda intervjuerna presenterar sedan Andara ett antal slutkandidater för kunden och kunden intervjuar utvalda slutkandidater.

Test & Referenstagning

Om kunden önskar kan Andara genomföra personlighetstest och färdighetstest för att ytterligare förtydliga bilden av kandidaten eller för att reda ut eventuella frågetecken. Andara är certifierade i testerna Dimensions och Elements via TalentQ.

Som ett sista steg kontrolleras alltid referenser på slutkandidaten. Andara kontaktar referenser för att stämma av den bild av kandidaten som framkommit under intervjuerna och undersöka överensstämmelsen mellan kandidat och kravprofil.

Anställning & Uppföljning

När kunden fattat ett slutgiltigt beslut och kandidaten tackat ja till anställningsvillkor skriver kund och kandidat ett anställningsavtal. Andara kan vara behjälplig med frågor och erfarenheter till både kund och kandidat.

Andara ansvarar för all återkoppling till kandidater som sökt rollen men inte får tjänsten. De kandidater som haft personlig kontakt med Andara får alltid personlig återkoppling och feedback.

Under de första månaderna följer Andara upp med både kund och kandidat att allt fungerar till belåtenhet, enligt vår Nöjd Kund garanti.

​Ett heltäckande garantipaket.

Garantier vid rekrytering

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du anlitar oss erbjuder vi ett heltäckande garantipaket.

100% Nöjd-kund-garanti:

Är du inte nöjd med rekryteringen gör vi om den utan kostnad. Garantin gäller inom 3 månader från det att kandidaten tillträtt sin tjänst. Denna garanti kan bara utnyttjas en gång per rekryteringsuppdrag.

Vi hjälper dig med kvalificerad rekrytering inom hela tjänstemannaområdet

Fyll i vår offertförfrågan så kontaktar vi dig så snabbt vi kan.

Rekrytering bygger på erfarenhet, metodik, kunskap och en förmåga att sätta sig in i den miljö där den blivande anställde skall arbeta och vi ser till att alla sökande kandidater får en bra upplevelse av kundföretaget och av hela rekryteringsprocessen.