Tomma stolar på kontoret?

Hyr personalen av oss, Vi hjälper dig, snabbt och med hög kvalitet, att hitta kvalificerad personal

Hyr Personalen av oss!

Personaluthyrning av kvalificerad personal

Vi brukar beskriva oss som ett lite mindre och lite erfarnare bemanningsföretag som alltid försöker vara personliga, snabba och flexibla. Vi hyr ut en eller många. På kort eller lång tid. Erfaret proffs eller ung i yrket. Nu direkt eller på lite sikt. Och alltid på dina villkor – handplockade konsulter med rätt kvalifikationer.

Allt ingår – även den korta startsträckan

Glöm bekymmer i form av oväntade kostnader för till exempel sjukfrånvaro. Och personaluthyrning med hjälp av oss på Andara ingår allt från försäkringar till VAB vilket gör det enkelt för dig att få koll på vad det kommer att kosta att ta in extrapersonal.

Toppa ditt arbetslag med talanger fån Andara – en person eller ett helt team

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med extra arbetskraft vid precis rätt tillfälle så att allting fortsätter att flyta på. Du kan ta in en person eller en hel avdelning – helt beroende på dina behov. Och när saker och ting lugnar ner sig igen tackar våra konsulter för sig och din arbetsstyrka återgår till normalläge igen. Personaluthyrning när den är som bäst!

Du kan hyra först och sedan ta över anställningen själv

Vi har lång erfarenhet av att matcha små och stora företags bemanningsbehov med rätt lösningar. Vi arbetar med några av Sveriges största företag och att hyra personal från Andara personaluthyrning kan också vara ett sätt att hitta en ny medarbetare. Du kan alltid hyra först för att sedan ta över anställningen själv.

Många fördelar med att hyra personal

En av fördelarna med att hyra personal är att du alltid har just den bemanning du behöver – varken mer eller mindre. Vi hjälper dig när din personal är ledig, på utbildning eller när du har behov av att snabbt öka bemanningen till exempel i stället för övertid eller vid produktionstoppar.

Andaras uppdrags-, matchnings- och uppföljningsprocess

När det gäller personaluthyrning arbetar Andara med en väldokumenterad och kvalitetssäkrad uppdrags-, matchnings- och uppföljningsprocess som omfattar såväl våra kunder som våra konsulter. Här nedan följer en mycket starkt förkortad version av denna process.

 • Uppdragförfrågan från kund.
 • Möte hos kund för att fånga upp vilken typ av uppdrag det handlar om och kundens krav och förväntningar på vår(a) konsulter.
 • Kravspecifikation som stäms av med kunden för att säkerställa att vi uppfattat uppdraget på rätt sätt.
 • Offert till kunden.
 • Vid ja till offerten från kunden söker vi lämpliga konsulter i vår konsultgrupp – eller sätter igång en rekryteringsprocess i syfte att hitta rätt kandidater.
 • Kandidatpresentation – kunden får i allmänhet träffa tre olika kandidater.
 • Avstämning med kunden efter att kunden gjort sitt val.
 • Avstämning med den valda kandidaten som också har gjort sitt val.
 • Uppdragsbekräftelse skickas till kund.
 • Kundansvarig konsultchef håller därefter kontinuerlig uppföljning och kontakt med både kundens kontaktperson och vår konsult.
 • Kontinuerlig avstämning med kund och konsult så länge uppdraget varar.

Vi garanterar att vår konsult motsvarar dina önskemål om kompetens.

Kompetensgaranti

Vi garanterar att vår konsult motsvarar dina önskemål om kompetens. Skulle du inte vara nöjd med vårt arbete så skall du heller inte betala. Garantin gäller från den dag du anmäler till oss att du inte är nöjd och denna garanti är således inte retroaktiv.

Sekretessgaranti

Vi garanterar att all information om uppdrag, kundförhållanden och andra företagsuppgifter inte förs vidare. Vår ansvarsförsäkring omfattar samtliga Andaras medarbetare. Vi garanterar att samtliga Andaras medarbetare har undertecknat ett sekretessavtal.

Andaras nöjd kund garanti

Vi är inte nöjda förrän du är det! Därför har vi extra omfattande garantier – t ex – om du inte är nöjd ska du inte betala.

Vår garanti till dig: Rätt person på plats hos dig inom 5 arbetsdagar!

Oavsett om du behöver hyra eller rekrytera personal så hjälper vi dig snabbt och effektivt att hitta just den eller de medarbetare du behöver.

Offertförfrågan

Välj alltid oss som din långsiktiga bemanningspartner

Fyll i vår offertförfrågan så kontaktar vi dig så snabbt vi kan. Eller ring oss på 08 - 24 90 80 så berättar vi mer.