Behöver du rekrytera eller hyra ekonomer?

Behöver du rekrytera eller hyra ekonomer?

Behöver du hjälp under prognosarbetet, eller någon som sköter bokföringen vid föräldraledighet? Har ni inte tid att genomföra och implementera förändringar av ekonomiska rutiner, system och styrverktyg? Våra kunniga medarbetare finns på alla nivåer och utgör en rejäl förstärkning av din verksamhet. Oavsett om du verkar inom ekonomi, juridik, bank eller finans har vi erfarna, kvalificerade medarbetare och underleverantörer som är vana vid att leverera med högsta kvalitet.

Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig. Vi har flexibla processer för bemanning som anpassas efter våra kunders behov. Våra rekryteringsansvariga strävar alltid efter att göra bästa möjliga matchningar mellan individ och organisation. Låter du oss göra jobbet säkerställer vi att du får den person som är bäst lämpad för den aktuella tjänsten. Vi kan även hjälpa till med delar av processen, eller göra större projektupplägg skräddarsydda för just era behov.

Genom oss får du tillgång till vårt nätverk av kompetenta konsulter och kandidater med dokumenterad erfarenhet av ekonomiskt arbete på alla nivåer. Vi arbetar proaktivt och uppdaterar ständigt vårt nätverk av erfarna ekonomer som finns tillgängliga med kort varsel och är öppna för nya utmaningar.

Personaluthyrning ekonomer:

Är du lika noga när du hyr in ekonomer som vi är när vi hyr ut? Då kommer du att gilla oss.

Vi inom Andara Ekonomi är helt enkelt det vi säger oss vara: erfarna, engagerade, personliga, snabba och flexibla – och inte minst är vi kompetenta inom ekonomiområdet. Kort och gott: vi hjälper våra kunder med skickliga ekonomer att hyra. Långt eller kort uppdrag? Snabba puckar eller mer långsiktigt? Inga problem – vi har alla de kompetenser som du behöver!

Rekrytering ekonomi:

När vi tar hand om våra kunders rekryteringar så blir allt rätt från början.

Att hitta ekonomer med rätt kompetens, erfarenhet och personlighet är ett tidskrävande arbete. Spar värdefull tid och låt oss på Andara Ekonomrekrytering hjälpa er med den spännande processen att rekrytera ekonomer. Vår process innefattar allt från kravspecifikation, kandidatsökning, intervjuer, tester, referenstagning, och presentation fram till anställning - i nära dialog med kunden och kandidaterna. Vi tar aldrig någon startavgift som våra konkurrenter gör – så säkra är vi på att vi alltid hittar rätt ekonom – kort och gott – rekrytering av ekonomer på toppnivå!

Här kan du se ett urval av de tjänster vi arbetar med inom Andara Ekonomi:

 • Ekonomiassistent
 • Administratör
 • Redovisningsekonom
 • Redovisningskonsult
 • Controller

 • Financial Controller
 • Business Controller
 • Ekonomichef
 • Redovisningschef

 • Ekonomiansvariga
 • Controllerassistenter
 • Redovisningschefer
 • CFO

Behöver du rekrytera eller hyra ekonomer?

Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig. Vi har flexibla processer för bemanning som anpassas efter våra kunders behov.

Vår process innefattar allt från kravspecifikation, kandidatsökning, intervjuer, tester, referenstagning, och presentation fram till anställning - i nära dialog med kunden och kandidaterna. Vi tar aldrig någon startavgift som våra konkurrenter gör – så säkra är vi på att vi alltid hittar rätt ekonom – kort och gott – rekrytering och konsultuthyrning av ekonomer på toppnivå!