Hyra eller rekrytera?
Både och hos Andara!

Det är klokt att använda flera bemanningsföretag. Vi kan ta rollen som det mest erfarna.

Välkommen Linda som delägare och som ny VD i Andara!

Linda kom till oss i april 2018 och vi förstod snabbt att Linda hade det där ”extra” som krävs för att kunna vara med och bygga vidare på Andara. Vi fick en väldigt fin utveckling med kraftigt ökad omsättning under 2018 och 2019 mycket tack vare Lindas energi, glada humör och metodiska arbete.

Vi frågade helt enkelt Linda om hon var intresserad av att bli delägare i bolaget och även om hon kunde tänka sig att ta över som ny VD efter Lilian. Linda behövde ingen betänketid utan svarade ja direkt och så kom det sig att Linda nu är delägare i Andara med en tredjedel av aktierna från och med den 10 januari 2020. Linda invaldes också i bolagets styrelse från samma datum. Lilian äger därefter en tredjedel och Svante en tredjedel av aktierna.

Målet står fast – att Andara skall fortsätta att växa och samtidigt vara en professionell och engagerad samarbetspartner för våra kunder.

I och med att Linda tar över VD-skapet får Lilian mera tid att ägna sig åt det som ligger henne varmt om hjärtat – kontakten med våra kunder och att serva dem med effektiva bemannings- och rekryteringstjänster.

Svante fortsätter som tidigare med att ansvara för bolagets marknadsföring och säljaktiviteter.

Kort och gott – tre glada kompanjoner – Linda, Lilian och Svante hälsar alla gamla och nya kunder välkomna till oss på Andara! Välkommen att testa oss.

Välkommen att testa oss!

Vår nisch är högkvalificerade yrkesmänniskor.

Vi hyr ut en eller många. På kort eller lång tid. Erfaret proffs eller ung i yrket. Nu direkt eller på lite sikt. Och alltid på dina villkor – handplockade och med rätt kvalifikationer.

Välkommen att testa oss genom att fylla i kontaktformuläret