Behöver du hyra eller rekrytera personal?

Vi är specialister på konsultuthyrning, bemanning och rekrytering.

Hos oss kan du hyra eller rekrytera personal på många olika sätt. Bland annat ditt eget!

Väljer du oss slipper du missförstånd, tidsspillan och formalia. Det sitter i vår ryggmärg att snabbt hitta den samarbetsform som gagnar dig och dina behov bäst. När vi frågar våra kunder håller de med oss. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Välkommen att prova oss och varmt välkommen ringa oss på 08 – 24 90 80 eller att mejla oss genom att fylla i ”Offertförfrågan” längre ner på denna sida.

Personaluthyrning av kvalificerad personal

Ett lite mindre och lite mer erfaret bemanningsföretag som alltid försöker vara personliga, snabba och flexibla. Glöm bekymmer i form av oväntade kostnader för till exempel sjukfrånvaro. Handplockade konsulter med rätt kvalifikationer.

Specialister på personalrekrytering

Vi har arbetat med professionell rekrytering sedan 1982 och vi har många tusen lyckade rekryteringar bakom oss. Vi garanterar alltid att våra kunder blir 100 % nöjda med vårt arbete. Inga startavgifter och du betalar bara när du är nöjd och anställer slutkandidaten.

Hyra eller rekrytera? Både och hos Andara!

Det är klokt att använda flera bemanningsföretag. Vi kan ta rollen som det mest erfarna.

Nej, vi är inga gurus min man Svante och jag. Men vi började i bemanningsbranschen 1975 och får väl anses erfarna vid det här laget. Då startade vi Kontorsjouren som senare blev Adecco. Vi startade också Resurs som nu ingår i Wise Group. Och nu driver vi Andara sen 2014. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är högkvalificerade yrkesmänniskor. Vi hyr ut en eller många. På kort eller lång tid. Erfaret proffs eller ung i yrket. Nu direkt eller på lite sikt. Och alltid på dina villkor – handplockade och med rätt kvalifikationer. Väljer du oss slipper du missförstånd, tidsspillan och formalia. Det sitter i vår ryggmärg att snabbt hitta den samarbetsform som gagnar dig och dina uppdrag bäst. När vi frågar våra kunder håller de med oss: Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Vi är auktoriserade

Andara Bemanning är auktoriserade av branschorganisationen

Andara är ett auktoriserat bemanningsföretag och har som krav att uppfylla ett antal villkor, som företaget blir granskat utefter en gång om året. Auktorisationen ges av Bemanningsföretagen, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv.

Grundkraven för auktorisationen

Till grundkraven för auktorisationen hör att företaget utövar sin verksamhet sedan minst 12 månader, följer förbundets stadgar och Bemanningsföretagens Etiska Regler. Dessutom måste företaget binda sig till kollektivavtal för det avtalsområde inom vilket företaget verkar, tillämpa Bemanningsföretagens Allmänna Leveransvillkor och omfattas av Bemanningsföretagens Ansvarsförsäkring eller motsvarande.

Ytterligare ett krav på Andara som auktoriserat företag är att ha en fastställd jämställdhetsplan om den krävs enligt lag. Den årliga granskningen av auktoriserade företag genomförs av Bemanningsföretagens auktorisationsnämnd. I denna nämnd ingår representanter för branschen, Bemanningsföretagen, LO, Unionen och Akademikerförbunden.

Läs mer om auktorisationen

Är företaget du anlitar auktoriserat? På sajten Trygg bemanning kan du försäkra dig om att din leverantör är det. Där knappar du bara in namnet eller organisationsnumret på företaget du tänker anlita så får du direkt svar om företaget är auktoriserat.

Är leverantören ok?

Auktorisationen innebär en trygghet för dig som kund, du vet att det företag du anlitar utövat verksamhet inom bemanningsområdet sedan minst ett år tillbaka, är seriöst, följer svenska lagar och regler och betalar skatter och avgifter.

Offertförfrågan

Kvalificerad konsultuthyrning, bemanning och rekrytering.

Söker du personal så erbjuder vi dig många möjligheter. Du kanske behöver hyra en kvalificerad medarbetare för längre eller kortare tid? Eller hyra ett helt team? Eller rekrytera en ny medarbetare? Eller så vet du inte säkert hur ditt framtida behov ser ut och då kanske ”hyrköp” kan passa för dig?