it konsulter De verktyg du behöver för att nå dina mål.

Vi söker dig som vill vara med från början och bygga upp Andara IT

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder våra IT-konsulter fast månadslön och på Andara IT får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi vill att våra IT-konsulter ska fortsätta att utvecklas och därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-talanger, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Just nu har vi stor efterfrågan på juniora IT-tekniker

Är du mellan 19 och 28 år? Har du 1-3 års erfarenhet (eller längre) av att jobba med IT-support, 1st och 2nd line support, onsite support och med nätverksdrift eller med helpdesk tjänster mm? Kan du jobba självständigt och tillsammans med andra? Gillar du att lösa problem och att ge service? Behärskar du klockren svenska och har goda kunskaper i engelska? Bra – då har vi spännande uppdrag för dig hos intressanta kundföretag i Stockholmsområdet! Uppdragslängden kan variera från några månader till flera år.

Om oss på Andara IT:

Som konsult hos oss på Andara IT kommer du att knyta många nya kontakter, bredda din kompetens och spetsa till ditt CV ytterligare. Du får chansen att arbeta med spännande uppdrag på intressanta arbetsplatser. Vi brinner för att matcha din personlighet och kompetens med rätt kund och uppdrag - hos oss blir du företagets viktigaste person. Andara IT genomför många trevliga aktiviteter för våra IT-konsulter och vi jobbar med att bygga upp ett skarpt team av juniora och seniora IT-konsulter som stannar hos oss under lång tid. Din konsultchef finns alltid där för dig som support och stöd för att du ska lyckas och utvecklas på dina uppdrag. Andara IT erbjuder marknadsmässiga löner och självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Om du har eget företag kan du också bli underleverantör till Andara IT.

3222