Kära kandidat!

Vi tar inte emot ansökningar via mejl och vi vill gärna förklara varför vi inte gör det. Hos oss är vi flera personer som arbetar med rekrytering och om du skickar din ansökan via mejl så hamnar den hos en av oss och kan inte ses av oss alla. Därför är det oändligt mycket bättre för dig – och för oss – om du lägger in ditt CV i vår CV-databas. Då kan vi alla se att du lagt in dig och du blir också sökbar när vi letar kandidater till olika tjänster. Och du vet väl att vi välkomnar ditt CV – även om du inte söker ett specifikt jobb och om du gör det så blir du först att få information om lediga tjänster och en personlig kontakt med oss.

Varmt välkommen att lägga in ditt CV hos oss hälsar rekryterarna på Andara!

Tre typer av karriärmöjligheter Så hjälper vi dig göra eller byta karriär

Du finner tre typer av jobb och karriärmöjligheter här på vår webbplats:

  • Rekrytering till våra kundföretag, där vi på Andara sköter rekryteringsprocessen för kundens räkning, men där du blir anställd hos kundföretaget.
  • Konsultuppdrag via Andara där du kommer att arbeta hos något av våra kundföretag, men då som inhyrd under kortare eller längre tid. I det fallet är du anställd av Andara, och det är alltså vi som blir din arbetsgivare.
  • Interimskonsult eller underkonsult – Då har du eget företag, men arbetar som konsult för Andara kunder.
145