Specialister på rekrytering i Stockholm

Vi har arbetat med professionell rekrytering sedan 1982 och vi har många tusen lyckade rekryteringar bakom oss. Vi garanterar alltid att våra kunder blir 100 % nöjda med vårt arbete. Inga startavgifter och du betalar bara när du är nöjd och anställer slutkandidaten.

Varmt välkommen ringa oss på 08 – 24 90 80 eller att mejla oss genom att fylla i ”Offertförfrågan” till vänster på denna sida.

Jag lovar att vi ska ta hand om dig och dina önskemål på allra bästa sätt!

Lilian Norin
VD Andara
Konsultuthyrning & Rekrytering

 

Vi hjälper dig med kvalificerad rekrytering inom hela tjänstemannaområdet

Att hitta medarbetare med rätt kompetens, erfarenhet och personlighet är ett tidskrävande arbete och risken att det blir fel är också stor. Spar värdefull tid och låt oss på Andara Rekrytering hjälpa er med den spännande processen att hitta rätt person. Vår process innefattar allt från kravspecifikation, kandidatsökning, intervjuer, tester, referenstagning, och presentation fram till anställning - i nära dialog med både kunder och kandidater. Vi har många lyckade rekryteringar bakom oss så du kan tryggt lämna över ansvaret till oss att hitta dina nya medarbetare!

Rekrytering bygger på erfarenhet, metodik, kunskap och en förmåga att sätta sig in i den miljö där den blivande anställde skall arbeta och vi ser till att alla sökande kandidater får en bra upplevelse av kundföretaget och av hela rekryteringsprocessen.

Om du rekryterar själv men behöver en ”second opinion” så stöttar vi på Andara Rekrytering dig med bakgrundkontroll, utbildning i intervjuteknik, tester och kvalificerade personbedömningar.

Fyll i vår offertförfrågan så kontaktar vi dig så snabbt vi kan.  Eller ring oss på 08 - 24 90 80 så berättar vi mer om Andara Rekrytering.

10296