offertförfrågan bemanning och rekrytering

 

Kära läsare!

Vi har nöjet att presentera ett antal skickliga och kompetenta konsulter som alla är lediga för nya uppdrag i närtid. Konsulterna som vi presenterar här är verkliga personer – dock har vi fingerat namnen och alla har genomgått en rejäl rekryteringsprocess med urval, telefonintervjuer, intervjuer – ibland två intervjuer hos oss – innan de presenteras på denna lista.

Om du saknar någon kompetens på listan, t ex HR-assistenter, projektledare, rekryterare, ekonomichefer, receptionister, kundtjänstpersonal m fl så ordnar vi det också. Vi har en omfattande rekryteringsverksamhet igång varje dag året runt och vi förser våra kunder med de resurser de behöver inom våra huvudområden – kvalificerade konsulter inom ekonomi och administration.

Några av konsulterna vi presenterar vill fortsätta att arbeta som Andara konsulter och några önskar att bli rekryterade till fasta tjänster hos någon av våra kunder.

Som du säkert vet så är det stor brist på kvalificerade medarbetare att hyra eller anställa – särskilt i Stockholmsområdet. Fundera gärna på vad du behöver hjälp med – men fundera inte för länge!

 

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss!
Lilian Norin, VD och rekryteringsansvarig

 

 


 

Amanda - hjälpsam personalchef & HR-Business Partner & personaladministratör 

Amanda har arbetat som personaladministratör, HR-ansvarig och nu senast några år som HR Business Partner och i arbetsuppgifterna har ingått uppstart av HR-funktionen, verksamhetsövergång, avveckling, förhandlingar med fackliga motparter, arbetsrätt, arbetsmiljö och rehabilitering, resursplanering, schemaläggning, rekrytering, referenstagning, stöd till verksamhetsansvariga, lönerapportering, policies, handböcker och arbetsmanualer, totalt ansvar för all personalledning och administration och bemanning till samtliga pågående projekt (ca 450 projekt per år) mm. Som framgår har Amanda en mycket gedigen erfarenhet inom HR-området och om man lägger till att hon också varit restaurangchef för en stor välkänd restaurang i början av sin karriär så växer den kompletta bilden av Amanda kompetens fram. Ledarskap i kombination med starkt engagemang inom HR-området är Amandas stora yrkesintressen. Amanda är en vänlig, hjälpsam och representativ person som snabbt sätter sig in i vad som ska göras och hon har studerat språk i England och talar och skriver svenska och engelska obehindrat och även franska till viss del. Amanda har arbetat med Officepaketet, Visma CRM Global, Visma Lön, Medvind, Logical Hospitallity System, Micros Fidelio, Trivec, Keep Track m fl programvaror. Amanda bor på Ingarö och på fritiden gillar hon att sköta sin trädgård och blir det tid över så tar hon gärna några joggingturer i veckan.

 

Maja - fullfjädrad all-round orderadministratör & leveranskoordinator

Maja har arbetat sedan 2008 som orderadministratör och leveranskoordinator i flera olika företag med verksamhet inom logistikområdet och ansvarat för att ta emot ordrar via e-post och telefon och skött orderregistreringen i olika program som t ex Visma Global, Wimserv och Nyce. I början av sin karriär hjälpte Maja till på olika lager med plock av ordrar, posthantering och med truckkörning, lastning och lossning av lastbilar och mycket annat. I arbetet har även ingått att ansvara för inleveranser, fakturering, debitering, ansvar för lager inventeringar och korrigering av saldo efter inventeringar. Maja är en väldigt driven person som gillar att organisera och hitta mera effektiva arbets- eller tillvägagångssätt och hon har gjort sig känd för sitt glada humör, sin omtänksamhet och hon brinner för service. Maja bor med sin man och två barn i Vendelsö och fritiden spenderar hon tillsammans med sin man och barnen ute i skogen och hon är även lagledare för en hockeyskola för yngre barn och hon spelar själv hockey i ett lokalt damlag. Maja behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Angelica - Office Manager & driven projektledare

År 2001 började Angelica sin karriär som ekonomiassistent men hon upptäckte snabbt sin fallenhet för projektledning och ledarskap vilket hon har arbetat med sedan år 2005. Under flera år var Angelica Office Manager för en av landets största webbyråer där hon ansvarade för all personaladministration och för ekonomiadministrationen och i arbetsuppgifterna ingick även ansvar för alla kund- och personalevent samt ansvar för företagets rekryteringsverksamhet. Angela har bl a ansvarat för:

 • Avtal och avtalsförhandlingar
 • Budget och uppföljning av budget
 • Ekonomiska riskanalyser
 • Schemaläggning för underställd personal 
 • Utbildningsprogram för medarbetare och kunder
 • Projektledare av mässor med ca 40000 besökare
 • Personalansvar för upp till 60 personer
 • Arrangerat stort antal personal- och kundevenemang, personalutvecklande aktiviteter, konferenser och resor
 • Kontakt med leverantörer samt ansvarig för all mobiltelefoni
 • Förhandling och Inköp av friskvårdsaktiviteter
 • Ansvar för inköp till kontoret samt fakturering till kunder

Angelica har även arbetat som chefsassistent och varit ansvarig för implementering av nya affärs- och ekonomisystem och hon behärskar svenska och engelska på hög nivå samt Officepaketet, Google Docs, SAP R3, Fort Nox, TicTac, Aprove it, ZeroChaos och ECOS m fl affärssystem och programvaror. Angelica är en vänlig, representativ och prestigelös person med massor av humor. Angelica är gift, har två barn 8 och 10 år, bor i villa i Älvsjö och på fritiden sköter hon barnens fritidsaktiviteter och när tid finns så åker hon gärna skidor på vintern och rullskidor på sommaren.

 

Madeleine - kompetent och erfaren stjärna på orderhantering & kundsupport

Madeleine har 12 års erfarenhet inom order & logistik och har med åren utvecklat en känsla för hög service, bra kundsupport och hon gillar att jobba i högt tempo. Madeleines målsättning är hålla hög servicenivå till både kund och inom företaget (kollegor). Madeleine hinner även med att ge "det lilla extra" och bidrar till ökad trivsel och till nöjda kunder och nöjda kollegor. Hon gillar att jobba i team mot gemensamma mål med målsättning att ha en bra service, bra kommunikation samt att knyta nya kontakter i möten med kunder och kollegor. Madeleine har även arbetat som redovisningsassistent med kassaavstämning, leverantörs- och kundreskontra, fakturering, löpande bokföring, betalningar och kredit – och inkassoärenden mm. Madeleine behärskar svenska och engelska i tal och skrift på hög nivå samt Officepaketet, Agresso, SAP, Hogia, Visma m fl programvaror. Madeleine är en representativ, positiv och glad som person som gillar utmaningar och söker ständigt efter nytt att lära och hon är kollegan som brukar se och hjälpa till där det behövs och hon värdesätter bra teamkänsla. Madeleine är ensamstående, bor i radhus i Västerhaninge och har två tonårssöner och mycket av fritiden kretsar kring gemensamma sportaktiviteter då hela familjen tränar mycket både enskilt och tillsammans. I familjen finns också två stycken Ragdoll katter.

 

Karin - allround administratör med IT-kompetens

med 20 års erfarenhet från Telecom och Fiberoptik. Karin arbetar nu med orderhantering, leveransbevakning, tulldeklarationer, letters of credit, avtalshantering och med uppföljningar. Karin har även erfarenhet från arbete som 2nd line support samt med uppdatering och underhåll av produkter till optiska nätverkslösningar för transport av data-, röst- och videotrafik baserad på WDM teknologi. Karin är tekniks ingenjör men har med åren glidit över till att arbeta med administrativa uppgifter.  Karin har erfarenhet av att arbeta med partners och kunder i Mexiko och i Asien. Musik är ett stort fritidsintresse och hon är engagerad i musikfestivaler som arbetsledare och organisatör. För den som söker en trevlig, ansvarfull, lättlärd och snabb person är Karin det rätta valet.

 

Helena - kreativ sälj- och ekonomiassistent & Key Account Koordinator

På sitt nuvarande jobb, ett välkänt grossistföretag inom modebranschen, började Helena som ekonomiassistent och kundkoordinator med fokus på att bygga goda relationer till företagets kunder och skapa förtroende så att kunderna kunde känna sig trygga i att kontakta företaget vid betalningssvårigheter, leveransförseningar och andra ekonomiska frågor. I arbetsuppgifterna ingick även sedvanliga arbetsuppgifter för en ekonomiassistent som t ex betalningar, avstämningar, fakturering, löpande bokföring, redovisning av moms, skatt och sociala avgifter och allmänna kontorsgöromål. Kontakterna skedde både via mail och telefon. I arbetsuppgifterna ingick även betalningspåminnelser, ränteberäkningar, inkassofrågor och kronofogdeärenden. Helena arbetade även med nykundsbearbetning och framställde underlag för att få bättre struktur på företagets kunder och förbättrade också flera olika rutiner så att samtliga på företaget arbetade mer metodisk och enhetligt och utbildade all personal i de nya rutinerna. Efter några år fick Helena ökat ansvar inom företaget och blev Key Account Koordinator där hon ansvarade för företagets största och viktigaste kunder. Efter sex år i samma företag söker sig nu Helene vidare och hon tar gärna ett jobb som koordinator med inslag av service och ekonomi. Helene är en hjälpsam, representativ, vänlig, påhittig och en pigg och glad tjej. Helena bor med sin man i villa i Järfälla och på fritiden dansar Helena gärna bugg med sin man och hon behärskar svenska och engelska i tal och skrift på hög nivå samt Officepaketet, PowerPoint, Oracle, SAP, Photoshop, Hogia, Visma och Pyramid.

 

Ella – superproffs inom receptionsarbete

Ella är ett verkligt superproffs med 10 år bakom sig som receptionist & telefonist. Ella valde i unga år att arbeta som uthyrd receptionist och telefonist och under dessa år har hon arbetat i fler än 80 olika receptioner i Stockholmsområdet. Ella har alltid trivts med sitt yrkesval och på sina olika arbetsplatser och fått mycket höga betyg och omdömen från samtliga kundföretag hon arbetat för. Ella är under åren utvecklat en mycket god personkännedom och hon är serviceorienterad och ett av hennes mål är att hålla god kontakt med både medarbetare och besökare. Ella har också vana att arbeta med olika administrativa uppgifter och hon behärskar många olika dator- och växelsystem. I Ellas arbetsuppgifter har ingått bokningar av resor, bud och konferensrum, att ta emot besökare, mejlhantering, arbetsledning, registrering och mycket annat. I vissa receptioner har Ella också hjälpt ekonomiavdelningen med t ex konteringar och kund- och leverantörsreskontra. Sedan en tid tillbaka har Ella bildat familj och nu vill hon lämna livet som uthyrd receptionist och söker nu ett fast receptionsjobb där hon kan få nytta av alla sina kunskaper och erfarenheter. Ella talar och skriver svenska och engelska obehindrat och hon bor i Hässelby tillsammans med sina två döttrar. För det företag som söker en professionell, vänlig, representativ och utåtriktad medarbetare som älskar sociala kontakter som hjälper till med att skapa långsiktiga affärsrelationer så är Elin det bästa valet.  

 

Diana – all-round-administratör med erfarenhet från sälj, ekonomi och HR

Diana är i grund och botten en mycket skicklig och erfaren all-round-administratör som trots sin ringa ålder har mer än 20 års erfarenhet som t ex Office Manager, Sales Process Manager, HR-assistent och Ekonomiassistent. Diana har arbetat med att ta fram offerter, svara på leveransförfrågningar, uppdateringar i CRM-systemet, uppdateringar av intranet (Episerver) och marknadsaktiviteter som mässor och kick-offer. Diana har också ansvarat för den dagliga driften av ett större kontor och där ingick arbetsuppgifter som larm, nycklar, telefoni, tidrapporteringssystem och inköp av kontorsvaror (allt från datakablar, datorer och kaffe). Diana har även ansvarat för att förhandla fram olika avtal med leverantörer och hyresvärdar. Inom ekonomiområdet har Diana arbetat med kund- och leverantörsreskontra (för Sverige, Finland, Danmark och Norge) och även in- och utbetalningar, påminnelsehantering, inkassoärenden, avstämningar, löpande bokföring, månads- och årsbokslut. Som HR-assistent har Diana ansvarat för kontroll av löner och anställningsvillkor gentemot företagets outsourcingpartner både i Sverige och Danmark, ansvarat för tidrapporteringssystemet, kontrollerat och uppdaterat pensionspremier och assisterat HR-chefen med företagets friskvårdsprogram och Diana har även medverkat vid olika HR-aktiviteter. Diana talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har bl a arbetat med hela Officepaketet, General Dynamics, Jeeves, Levflow, SPCS, PBM (tidrapporteringssystem) Sales Forces (CRM system) och många andra programvaror. Diana är en vänlig, ödmjuk och behaglig person som alltid har nära till skratt. Diana bor i Bromma med sin familj.

 

Marit – ung administratör med bred erfarenhet från många områden

Marit har sedan 2014 arbetat som administratör med många olika arbetsuppgifter som t ex utredningar, förbereda ärenden, ta fram information ur databaser, sammanställa material inför möten och allmänna kontorsgöromål. Här fick Marit också erfarenhet från internationellt arbete genom samarbete med kunder och leverantörer inom Europa och Asien. Under några år arbetade Marit som valutahandlare på en större bank och servade kunderna genom att köpa och sälja valuta, internationella penningöverföringar och här utbildade hon sig även inom området Banksäkerhet. På sitt nuvarande uppdrag arbetar Marit som kundservicemedarbetare & rådgivare och hjälper kunderna med rådgivning inom valutaområdet men även med valutatransaktioner, dagliga avstämningar och löpande bokföring. God service och att alltid leverera med hög standard är viktiga ledord ör Marit. Lägg därtill att Marit är en trevlig, lättsam och representativ person som vill utvecklas vidare inom kundservice, dokumenthantering och inom det administrativa området. Marit gillar att arbeta i grupp och hon får ofta höra av kollegor att hon är en glad, uppskattad och prestigelös person som har lätt för att lära sig nya saker. Marit talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har goda kunskaper från Officepaketet och flera andra programvaror. Marit gillar att träna på Friskis & Svettis och hon bor i Jordbro.
 

Nicole – webbansvarig teamledare med administrativa talanger

Nicole har flera års erfarenhet av administrativt arbete och nu arbetar hon som webbansvarig samt med kundservice inom en större butikskedja. Som Service and Digital Operations manager ansvarar Nicole för logistiken kring att alla produkter finns på plats och i arbetet ingår även personalansvar, inköp och månadsrapportering till ekonomichefen som sitter i London. Nicole ansvarar även för driften och uppdateringar av företagets webbshop. Nicole arbetar både med serviceinriktade arbetsuppgifter och med mera administrativa arbetsuppgifter och hon är en utpräglad servicemänniska ut i fingerspetsarna och som är van att snabbt lösa allehanda problem. Man kan också beskriva Nicole som en ”doer” som har nära till humor och skratt. Nicole låter ingenting falla mellan stolarna utan ser till att följa upp sina teammedlemmar och att arbetet flyter utan störningar. Nicole har som motto att allt går alltid att lösa. Nicole behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och övar gärna på sitt piano på fritiden. Nicole bor söder om Stockholm och går aldrig hemifrån utan att krama sin familj.
 

Linnea - administrativ talang & projektledare med ekonomikunskaper

Linnea är en fullfjädrad administratör som också har erfarenhet från ekonomiarbete och hon har en gedigen fyra årig kandidatutbildning bakom sig inom företagsekonomi. Senast har Linnea arbetat med kvalificerade utredningar och analyser och dessförinnan assisterade hon företagets chefer med administrativ support av alla slag. Linnea är van att ha telefonen som arbetsredskap och var hon är kommer så blir hon lite av IT-support pga hennes stora intresse för IT och datorer. Linnea är van att ha många bollar i luften och van att ha kontakter med kunder, leverantörer och företagets anställda. Linnea har också arbetat med olika projekt som hon drivit med bravur från start till mål. Linnea talar och skriver felfri svenska, engelska och spanska och behärskar givetvis Officepaketet och många andra programvaror. Linnea är en glad, vänlig och representativ person som har lätt för att sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Linnea är gift, bor i Solna med sin man och 2 barn och hon älskar att väva mattor på sin fritid. 
 

Ulrika – försäljning & ledarskap & order & administration

Ulrika har lång erfarenhet av att arbeta med försäljning och marknadsföring och i början av sin karriär arbetade hon som butikssäljare och med tiden avancerade hon till butikschefsjobb. Ulrika har alltid haft starkt intresse för säljprocessen och så här presenterar hon sig själv: Jag drivs mycket av att arbeta i ett dynamiskt team, i en organisation med högt i tak och med ett tydligt ledarskap. Några av mina främsta egenskaper är att jag är ambitiös, ödmjuk, har god personkännedom, är självständig och en hög social kompetens. Jag har flera års erfarenhet av försäljning, administration och logistik i roller som butikschef, account manager, koordinator och egen företagare. Jag har bland annat utvecklat av våra butiker till den mest lönsamma butiken i koncernen genom att bygga upp ett bra försäljningsteam samt nytänkande med högpersonlig service. Min tid som egen företagare gav mig en mycket värdefull kunskap om företagande och en mycket god inblick över hela affärsprocessen. Från min roll som account manager och koordinator har jag främst stor erfarenhet av hela säljprocessen samt logistik och kundservice men också av offert, orderhantering och leveransbevakning. I min nuvarande tjänst arbetar jag också mycket med inredningsdesign där jag följer kunden från början till avslut och skapar deras drömmiljö. Jag har ett driv, är engagerad, envis och lyhörd inför såväl kunder som medarbetare och anses ge ett lugnt och tryggt intryck även i ansträngda lägen. Arbetsgivare och kollegor har även omtalat mig som en lättlärd, ambitiös och samarbetsvillig person med hög moral. Som kollega tycker jag den sociala delen är mycket viktig i arbetet och att tillsammans jobba mot uppsatta mål. På fritiden ägnar jag mig åt familjen, träning i form av löpning och styrketräning. Jag håller även på att utveckla ett trädgårdsintresse efter att vi köpt hus.
Ulrika är för närvarande föräldraledig och kan tillträda en ny tjänst med kort varsel.
 

Helena - VD Assistent & Projektledare med lång internationell erfarenhet

Helena har lång erfarenhet av assistera VD och chefer med allt från att ta fram material och arrangera stora konferenser till att driva egna projekt och boka resor och möten mm. Helena har gedigen erfarenhet av försäljning, service, ledarskap och marknadsföring och hon har bl a arbetat som Passenger Handling Manager för ett större flygbolag och ansvarade för 110 medarbetare samt 5 mellanchefer och i arbetet ingick allt som hade med den dagliga driften och för att säkerhetsrutiner följdes. Helena genomförde intervjuer, medarbetarsamtal, utbildning av nya medarbetare och ansvarade för budget, rapportering och uppföljning. Helena ingick även i bolagets ledningsgrupp. Nu arbetar Helena som chefsassistent till marknadsdirektören på ett stort bolag där hon avlastar marknadsdirektören och underställda avdelningschefer med att ta fram material, genomföra utredningar, kalenderbokningar, för protokoll, ordna kundpresentationer och sköter den interna informationen till bolagets medarbetare. Helena bor med sina två tonårsbarn i Solna och på fritiden så är det ridning, segling, slalom och dykning som gäller. 
Så här presenterar Helena sig själv: Jag är oerhört driven och serviceinriktad med ett gediget förflutet från rese- och flygbranschen samt olika konsultuppdrag där jag har stöttat olika ledningsgrupper, en marknadsdirektör och en VD i olika branscher allt från IT till finans. Jag har haft många olika roller genom åren där jag själv har haft ansvar för avdelningar, haft koordinerande roller och stöttat många ledare och samtidigt haft parallella projekt. Jag arbetar både högt och lågt och är oerhört prestigelös. Jag brinner dessutom för att koordinera administration, stötta ledare och avdelningar, där jag ser till att hela kedjan fungerar. Har arbetat internationellt och talar en hel del språk flytande. Har ett genuint intresse för sociala medier och appar.
Helena talar och skriver svenska, engelska och spanska flytande och har bra kunskaper i franska. Helena behärskar t ex Adobve PhotoShop, InDesign, Illustrator, Priemiere, SAP, Visma. IFS, Argus och SoftOne, Officepaketet m fl system och programvaror. För det företag som söker en representativ och trevlig ”doer” som kan sätta igång med nästan ingen startsträcka så är Helena det rätta valet och är hon är intresserad av att bli direktrekryterad till någon av Andaras kunder eller av ett längre hyrköpsuppdrag.
 

Alice - mångsidig ekonomiassistent & löneadministratör & Office Manager

Alice kom till Stockholm från Ukraina för 8 år sedan och har sedan dess utbildat sig inom bokföring och redovisning. Alice är civilingenjör inom styr- och automatsystem. Sedan september 2011 har Alice arbetat som ekonomiassistent och löneadministratör i ett tjänsteföretag där hon ansvarat för löpande redovisning (i Visma), löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, redovisning av skatter, moms och sociala avgifter, fakturering, in- och utbetalningar, avstämningar, bankavstämningar och budgetarbete mm. Som löneadministratör har Alice ansvarat för att självständigt göra företagets alla löner. I arbetet har även ingått administrativa arbetsuppgifter (Office Manager) som t ex planering av företagets tjänster, utredning av kommande personalbehov, platsannonsering, rekrytering av nya medarbetare, introduktion av nyanställda, genomförande av kompetensutveckling för företagets anställda medarbetare, hantering av företagets försäkringar, Rot och RUT avdrag, priskalkylering och offertarbete. Alice talar och skriver utmärkt svenska och har goda kunskaper i engelska och hon bor med sin familj på Södermalm i Stockholm. Resor, träning och matlagning står högt i kurs hos Alice och hon är tillgänglig för nytt uppdrag omgående.
 

Lisa - projektadministratör & administratör med lång erfarenhet

Lisa har bred erfarenhet från att självständigt driva olika projekt och har också arbetat som administrativ säljsupport i ett stort internationellt bolag. Lisa har ansvarat för rutt- och tidsplanering för 20 tekniker och i det uppdraget ingick också att ringa och boka förprojektering och förberedande kundmöten. Lisa är van att vara ”spindeln i nätet” och att snabbt hantera olika frågor i den dagliga verksamheten. Lisa är van att hantera reklamationer på bästa sätt så att både kunden och företaget blir nöjda. Hantering av avtal, kontering av fakturor, personalansvar och veckovisa avstämningar med berörd personal ingår i Lisas arbetsuppgifter. Lisa behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt Windows, Enas, Ariba, MAC OSX, Adobe Indesign och bokningssystemet HappyFlow Rutt med flera system och programvaror. Lisa är en mycket uppskattad Andarakonsult som snabbt sätter sig in i arbetet. 

 

Camilla - VD assistent & Office manager

Under flera år har Camilla arbetat som VD-assistent och assisterat VD och ledningsgrupp och ansvarat för bokning/koordinering av möten och resor både utrikes och inom Sverige. Camilla har även ansvarat för att arrangera och genomföra konferenser där hon hållit i alla trådar från start till mål. Camilla är van att hantera reseräkningar, fakturor och annan löpande administration. I arbetsuppgifterna ingick även att skapa presentationer i Powerpoint/InDesign samt hantering av komplexa kalendrar. Även generella administrativa och kontorsrelaterade uppgifter som t ex att svara på mejl, beställning av kontorsmaterial och förberedelser för möten, kundluncher och företagsmiddagar har ingått i arbetsuppgifterna. Camilla har svenska och italienska som modersmål och behärskar även engelska i tal och skrift på hög nivå. Camilla behärskar hela Officepaketet, PhotoShop, InDesign, Illustrator, FileMaker Pro, Wordpress m fl programvaror. Camilla är just nu uthyrd som Officemanager och VD-assistent på ett mammavikariat i ett större läkemedelsföretag.

 

Clara - mångsidig & allround administratör

Clara har bred erfarenhet från flera olika administrativa områden. Hon har arbetat som orderadministratör, innesäljare/säljsupport, marknadsassistent och ekonomiassistent. Vi brukar beskriva Clara som en målmedveten, driven och kreativ person med hög social kompetens, analytisk förmåga och med intresse för hälsa och teknik. Clara behärskar Adobve PhotoShop, InDesign, Illustrator, Priemiere, SAP, Visma. IFS, Argus och SoftOne m fl system och programvaror. Clara är en pigg, representativ och positiv tjej och hon talar och skriver svenska och engelska flytande och hon är en mycket uppskattad Andarakonsult.
 

Johanna - allround HR-assistent med stort register

Johanna har högskoleexamen inom HR-området och har de senaste åren arbetat som HR-assistent med eget ansvar för rekryteringsverksamheten och har arbetat med utformning av platsannonser, urval, intervjuer, tester, search av kandidater, planering av arbetsmarknadsdagar och rekryterings- och marknadsevent. Johanna har även varit delaktig i introduktion av nyanställda, planerat och stöttat vid aktiviteter för medarbetare och övrig administrativt arbete kopplat till HR-området och rekrytering. Johanna talar och skriver svenska och engelska flytande och har mycket goda kunskaper i Officepaketet. Johanna har höga målsättningar och siktar på att blir HR-chef i ett större företag men några år till avser Johanna att stanna hos oss som Andara konsult för att lära och utvecklas. Johanna är en pigg, representativ och nyfiken tjej som alltid vill lära sig mera.
 

Magdalena - mångsidig, modern och erfaren chefs- och VD assistent

Magdalena har flera års erfarenhet som VD-/chefsassistent med ensamt ansvar för huvudkontoret i Stockholm och där assisterat VD, koordinerat möten och konferenser. Magdalena har avtalsförhandlat med företagets olika fackliga motparter samt ansvarat för den dagliga driften på kontoret och skött ekonomiuppgifter av skiftande karaktär. I arbetet har också ingått att se till att faciliteterna är representativa. Som chefs-/VD-assistent har Magdalena ansvarat för daglig koordinering av agendor, resor, möten, konferenser och events. Hon har även ansvarat för VD:s kalender, stöttat VD och ledningsgrupp, fört protokoll och är van vid full sekretess. Magdalena har även arbetat som hotellchef och ansvarat för den dagliga driften, bemanningsfrågor, rekrytering, utvecklingssamtal, lönesättning, budget, inköp, marknadsföring och försäljningsaktiviteter. Magdalena är en representativ, pigg, öppen och glad person som gillar att ge kvalificerad service på hög nivå. Magdalena talar och skriver svenska och engelska flytande och behärskar många olika dataprogram.

 

Cornelia - representativ receptionist & telefonist & administratör

Cornelia är van att arbeta med PC-integrerade telefonväxlar och har stor vana att programmera växlarna så att de fungerar klanderfritt. I arbetsuppgifterna har ingått sedvanliga receptionssysslor som att ta emot besökare, hantera inkommande samtal, ta hand om posthantering samt många andra administrativa uppgifter. Cornelia har även arbetat som sekreterare och hjälpt ett team med projektledare med allt från att hålla ordning på kalendrar till att delta i möten, föra protokoll samt utskrifter av olika slag. Cornelia har goda kunskaper i Svenska och Engelska och har stor vana från alla programvaror inom Officepaketet. Cornelia, som är en mycket uppskattad Andara konsult, är van att snabbt sätta sig in i kundernas olika system & rutiner och vart hon än kommer så uppskattas hon för sitt trevliga sätt och sitt glada humör och för att hon alltid vill lära sig mera.

 

Lena - sälj & marknadskoordinator med gedigen digital kompetens

Lena har lång erfarenhet från flera stora internationella bolag där hon i huvudsak arbetat som sälj- och marknadskoordinator. Lena har varit ansvarig för samordning av marknadsaktiviteter inom bolagen där hon arbetat och är van att hantera olika webbplatser. Som marknadskoordinator har Lena haft mycket kontakt med externa marknadsbyråer samt varit ansvarig för pressmeddelanden. Hon har även ansvarat för policies och guidelines för varje partner så att de följer varumärkets riktlinjer. Hon har utvärderat marknadsmaterial från varumärkespartners, ansvarat för nyhetsbrev och dess innehåll i Indesign samt tagit fram marknadsmaterial såsom broschyrer, handouts, annonser, mässor mm. Lena har bl a arbetat med Episerver, Indesign, Photoshop och Officepaketet och talar och skriver svenska och engelska flytande. Lena arbetar sedan drygt ett år som Andara konsult på ett graviditetsvikariat på ett större läkemedelsföretag.

 

Josefine - allround projektledare & administratör & teamledare

Josefine är projektledare och all-round administratör. Josefine gillar att ge service och är van att organisera och administrera. Ett sätt att beskriva Josefine är att hon gärna är ”spindeln i nätet” och att hon utvecklar idéer och tankar tillsammans med andra. Josefine är kommunikativ och skapar och behåller affärsrelationer. Vart Josefine än arbetar så blir hon snabbt teamledare främst beroende på sitt engagemang, sin förmåga att skapa kontakter, sin positiva attityd och inte minst på grund av hennes goda humör. Hon har gedigen erfarenhet av bland annat arbeta med Agresso, OLFI, Raindance, WinTure, HRM Kompetensportal, Sales Maker, Easy Research/Questback, Apsis, Litium, Service Desk Express, SharePoint, Word, Excel och PowerPoint. För den som behöver en handlingskraftig klippa med mycket kraft och energi är Josefine det rätta valet. Hon bor med sin man på Söder i Stockholm och på fritiden är det träning som gäller.

 

Carin - mångsidig administrativ koordinator med många talanger

Carin har arbetat med många olika saker under sitt arbetsliv – mestadels har hon haft rollen som ”spindeln i nätet” där det gäller att koordinera ihop många olika processer så att allt fungerar till hundra procent. Carin har en högskoleutbildning i nationalekonomi och har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent men på senare år har Carin fokuserat mera på projektledning och haft uppdrag som koordinator på flera olika företag. Carin är en social och vänlig person som är mycket uppskattad av sina chefer och kollegor. Som valspråk har Carin ”verkställa – slutföra – följa upp” vilket säger mycket om Carin´s positiva inställning, energi och hennes förmåga att ”få jobbet gjort”. Carin är en representativ, öppen och glad person som alltid vill lära sig mera och förutom alla andra talanger så är Carin även något av en språkbegåvning som många Andara kunder har haft stor nytta av.  Carin har verkligen givit uttrycket ”många bollar i luften” ett ansikte och hon har arbetat med många olika programvaror – t ex hela Office-paketet, Agresso, HR-Plus, Navision, IFS, Hogia och SAP.

 

Sara, junior löneadministratör & ekonomiassistent & administratör

Sara arbetar målmedvetet för att lära sig mer och mer och siktet är inställt på att bli en fullfjädrad redovisningsekonom med löner som specialitet och trots sina unga år har Sara hunnit med en hel del. Sara har en rejäl löneadministratörsutbildning bakom sig från åren 2011 – 2012. Sara har arbetat med lön och haft ansvar för att lönerna görs på rätt sätt och i arbetet har även ingått registrering av utlägg, traktamenten, särskilda arvoden, friskvårdsbidrag och bilersättningar mm. Sara har även arbetat med administrativa uppgifter och hanterat bokning av möteslokaler, bokat möten och resor, varit stöd till chefer i olika HR-frågor och ansvarat för introduktion av nyanställda mm. Sara har även arbetat på en bokföringsbyrå som ekonomiassistent och skött löpande bokföring, utbetalning av löner, redovisat skatt, moms och sociala avgifter och skapat underlag för bokslut. Sara, som kom till Sverige från Serbien för 10 år sedan, talar utmärkt svenska och bor med sin man och deras 2 barn i en villa i Huddinge. Sara är ambitiös, representativ, har humor och hög social förmåga och på fritiden tränar hon mycket och gärna – det är jogging som gäller för Sara och hon är ledig för nytt uppdrag inom några veckor. Sara presenterar sig själv så här: ”Jag är 33 år och I mig får din verksamhet en målinriktad medarbetare som ser till att arbetsuppgifterna blir slutförda i rätt tid. Med mitt stora engagemang och min noggrannhet har jag lätt för att sätta mig in i nya arbetsuppgifter och jag har ett genuint intresse av att driva och utveckla verksamheten mot uppsatta mål”. 

 

Sabrina - målmedveten receptionist & kontorsassistent

Sabrina har gedigen erfarenhet av att arbeta som receptionist och kontorsassistent och är van att ta hand om besökare, posthantering, boka möten och mötesrum och att hantera och samordna chefernas kalendrar mm. Sabrina talar och skriver svenska och engelska obehindrat och hon är en van användare av Officepaketet och flera andra programvaror. Sabrina är mycket hjälpsam och ambitiös, har alltid nära till skratt och hon är gift och bor i villa i Täby.

 

Karin – unik kombination av Office Manager & Ekonomiassistent

Karin är en kombination av Office Manager och ekonomiassistent och avslutar inom kort ett längre uppdrag hon haft på ett stort IT-företag i Kista. På detta jobb tar Karin hand om att introducera nya medarbetare, organisera aktiviteter och events, publicera instruktioner, policys riktlinjer och information på företagets intranet. I arbetet ingår även att ansvara för all löpande bokföring av leverantörsfakturor, avstämning av konton, upprättande av Purchase Orders och registrering och kontroll av företags samtliga inventarier – inklusive företagsbilar. Karin ansvarar också för hälso- och säkerhetsfrågor och driver egna projekt som t ex alla ombyggnationer på kontoret. Karin behärska en mängd olika programvaror, t ex hela Officepaketet, Hogia, SAP, Visma m fl och Karin behärskar svenska och engelska i tal och skrift (på hög nivå). Karin är en ambitiös och ansvarstagande person som alltid gör sitt allra bästa för sitt företag och dessutom är hon lättsam och sprider glädje omkring sig vart hon än kommer. Karin bor i Edsberg tillsammans med sin sambo och sin 13-årige son och på fritiden åker familjen gärna till fritidshuset i Roslagen där Karin helst av allt pysslar om trädgården och blommorna.

 

Marie – vänlig VD-och chefsassistent & executive assistant & projektledare

Marie är en erfaren VD- och chefsassistent och har ansvarat för ledningsgruppens agenda, mötesnoteringar och ledningsgruppens aktiviteter. Marie har också haft ansvar för planering av intern & extern revision för flera olika företag och organisationer. På ett av sina uppdrag ansvarade Marie för planering av företagets aktiviteter under Almedalsveckan och ordnade träffar & lunchmöten med flera olika organisationer.  Marie är van att koordinera möten, resor och företagsbesök och har haft daglig kontakt med myndigheter, samarbetspartners, advokatbyråer, media, banker – såväl nationellt som internationellt. Marie har även arbetat som executive assistent i flera företag med internationell verksamhet och bl a drivit flera egna projekt. Marie behärskar många olika programvaror som Netscape, Frontpage, Navigator, Framemaker, Agresso, SAP, Lotus Notes, Citrrix, Salesforce och Agda m f. Maries gedigna erfarenhet från arbete i företag och organisationer med internationell verksamhet gör att hon talar och skriver engelska på mycket hög nivå och det samma gäller givetvis även det svenska språket.  Marie är en representativ, vänlig och lättsam person med stort driv och hon ger sig inte förrän jobbet är gjort och hon bor i Solna tillsammans med sin man och två barn.

 

Lisa – servitrisen som blev hovmästare och sedan personal- och HR-chef

Lisa började sin karriär som servitör och avancerade snabbt till hovmästare och personalansvarig hos en av Stockholms mest kända restauranger. I arbetet ingick ansvar för den dagliga driften, personalledning för ca 200 personer, rekrytering, utvecklingssamtal, uppföljning, schemaläggning, kassaredovisning och upprättande av manualer och policys. Lisa fick smak för att arbeta med personal- och HR frågor och efter några år beslöt sig Lisa för att byta yrkesbana och gick en längre HR-utbildning och har sedan dess arbetat som HR ansvarig i två olika företag. Lisa har ansvarat för uppstart och uppbyggnaden av en fungerande HR-funktion och lett fackliga förhandlingar, ansvarat för resursplanering och implementerat nya arbetsrutiner. I arbetet har också ingått rekrytering, intervjuer, referenstagning, introduktion och avveckling av personal. Lisa har även arbetat med lönerevision för både kollektivanställda och tjänstemän samt samordnat utbildningar och även ansvarat för arbetsmiljöarbetet, säkerhetsfrågor och behörigheter. Lisa är en vänlig, ansvarsfull, prestigelös och välorganiserad person med mycket god administrativ förmåga och hon arbetar alltid för att uppnå hög service både gentemot personal/medarbetare och kunder. Lisa behärskar Officepaketet, Visma CRM Global, Visma Lön 600, HR plus och Medvind, Logical Hospitality System, Keep Track, Trivec m fl programvaror. Lisa talar och skriver engelska och svenska på hög nivå samt talar och förstår franska. Lisa bor i Nacka tillsammans med sin man och två tonårsbarn.

 

Lina – charmig och ambitiös HR-specialist & chefsstöd

Lina är en utpräglad HR-specialist som gjort det mesta inom HR-området. Lina har arbetat med att bistå HR-chefen i arbetet med att utveckla HR-funktionen avseende processer, rutiner och verktyg för att stödja verksamheten och i detta arbete har ingått att vara ett konsultativt stöd till företagets chefer men Lina har även haft en operativ roll i personalrelaterade ärenden. Lisa har ansvarat för lag- och avtalsfrågor och även ansvarat för fackliga förhandlingar i samråd med VD och ledningsgrupp. Lina har också arbetat med rekrytering, intervjuer, referenstagning, lönesättning, utvecklings- och uppföljningssamtal och med att avveckla övertalig personal. Hos några företag har Lina också ansvarat för val och uppföljning av bemannings- och rekryteringspartner. Lina har också haft övergripande ansvar för bolagets intranät, jobbportal, personalhandbok och val av lönesystem. Lina har hög social kompetens och med sitt charmiga och vänliga sätt gör hon sig snabbt omtyckt var hon än kommer. Lina talar och skriver svenska och engelska på hög nivå och har gått flera olika chefsutbildningar och hon är diplomerad HR-ekonom. Lina behärskar Hogia Lön, Hogia Personal, Hogia PA-Admin, Baltzar, Palette, Officepaketet m fl programvaror. Lina bor med sin man och deras 13- årige son på Södermalm i Stockholm och förra året köpte familjen ett fritidshus på Värmdö och där tillbringar Lina mycket tid med att renovera och rusta upp det gamla huset.

 

1141