andara logo
 

Välkommen till Andaras Rekryteringsakademi

Andara Akademin

Intresseanmälan till Andaras workshop

Lovisa Runnberg, till vänster på bilden, arbetar som konsultchef och rekryteringskonsult och har varit med och byggt upp Andara Bemanning med rutiner, mallar för platsannonsering, underlag, marknadsföring, employer branding mm. Lovisa har en kandidatexamen som personalvetare från Stockholms Universitet och arbetar dagligen med att skapa platsannonser, search, intervjuer, referenstagning, utvecklingssamtal, planerar och genomför medarbetaraktiviteter, coachar och leder och motiverar sin konsultgrupp mm.
Andara-workshop
Lilian Norin, till höger på bilden, har 25 framgångsrika år bakom sig i tre olika bemanningsföretag. Lilian är grundare av Andara Bemanning och arbetar som VD och rekryteringskonsult. Under åren har Lilian har mött tusentals kunder och skapat skräddarsydda bemannings-lösningar och hon har anställt tusentals personer för olika tjänster i de bemanningsföretag hon varit verksam i. Lilian har vant öga för att hitta dagens och morgondagens stjärnor och har starkt bidragit till kundföretagens framgång och effektivitet genom att matcha rätt person till rätt plats.

Andaras workshop - ta chansen att bli en duktig rekryterare

Att rekrytera rätt är en konst och för dig som inte har rekrytering som huvudsyssla har vi skapat en halv dags workshop där våra rekryteringsexperter Lilian Norin och Lovisa Runnberg går igenom hela rekryteringsprocessen där vi bland annat diskuterar kompetensbaserad intervjuteknik, hur man skapar en bra kandidatupplevelse, provar oss fram med praktiska övningar och hur man undviker klassiska fällor.

Ett axplock ur agendan:

  • Intervjuteknik – praktiska övningar i grupp
  • En attraktiv arbetsgivare? Vikten av en bra kandidatupplevelse under rekryteringsprocessen
  • Klassiska fällor, nej-tack-tips och andra värdefulla tips och tricks
  • Kompetensbaserad rekrytering – så säkerställer du att får relevanta svar på dina intervjufrågor

Tillsammans med dig kommer vi överens om en tid som passar er. Vi håller workshopen i era egna lokaler och gemensamt med er skräddarsyr vi programmet så att det passar era behov.

Antal deltagare: minimum 2 och max 7 deltagare per workshop.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Kostnad:

2-4 deltagare 3.900 kr (exkl moms) OBS per workshop
5-7 deltagare 5.900 kr (exkl moms) OBS per workshop

JA – vi är intresserade och vill veta mer om Andaras workshop – kontakta mig!
2239

andara logo

Andara arbetar med rekrytering & personaluthyrning inom ekonomi, administration, HR/lön, marknad, kundtjänst & reception. Andara är ett auktoriserat bemanningsföretag.